четвъртък, 6 септември 2012 г.

Вън боклуците от ЦСКА

ЦСКА емблема
  Не знам как да започна. Моето търпение, а и на всички ЦСКА-ри, към случващото се на "Армията" през последните 4-ри години, е изчерпано и трябва да се опитаме да променим нещата. С "Титан" ЦСКА е доказано несъстоятелен отбор.

Скоро ще има протести, но не мисля че това ще е достатъчно и реших да сложа на блога си картинки, на които пише "Вън боклуците от ЦСКА". Това е моята гражданска позиция. Много бих искал всички хора, които имат блогове и споделят този възглед, да сложат една картинка с подобен текст.

Безсмислено ми се струва да давам обяснение за мотивите на моята позиция. Те са безброй. За хората, които случайно попадат на блога и не се интересуват от футбол, и може би се чудят защо аджеба е това чудо, ще спомена няколко. Трудно ми е да ги категоризирам, да преценя кое е най-голямото им престъпление.... Започвам от резултата 80 милиона дългове, 80 съдебни дела и слаб отбор. Мура, "номер 48" и още много срамотии. Това е резултата от 4 годишното управлението, на най-големия отбор в България, от Титан.

Тези факти говорят сами по себе си за намеренията на "боклуците". Има ли смисъл да споменавам нещо друго? Зад тези 80 дела се крият документални измами. Как се връщат 80 милиона лева от футболен клуб?! Тук да говоря, че 4 години търгуваха с титлата, че не са ставали шампиони, че уреждаха безброй тото резултати, че разцепиха "сектор Г", че изгониха публиката на ЦСКА с най-високите цени на билетите и т.н., ми се струват малкото зло.  За срама от факта, че ЦСКА беше с група от 12 полеви играча в квалификациите за влизане в групите на Лига Европа и пълната несъстоятелност на ЦСКА, не ми се говори.

Тук преключам публиказията. Искрено желая и други хора с подобно мнение да сложат картинка, надпис или да публикуват статия, с която да изразят позицията си към случващото се в ЦСКА. Ако има развитие или граждански инициативи по тази тема, ще публикувам нова статия.

Моля хората, които поставят картинка или публикуват статия да сложат линк към сайта/блога, във вид на коментар.

4 коментара:

  1. Да се изкендзам на Педерастро на киставата кратуна !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Време е за крайности!Всеки един от нас може да се похвали с огромно въображение!При липса, просто е необходими да се изгледа поне едни youtube brutal football fans клипче и да ги почшаме пернишките БОКЛИЦИ!

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване