вторник, 4 септември 2012 г.

Тодор Батков и злите левскари

Тодор Батков - агент Тара
Един ЦСКА-р сънувал странен сън...Тодор Батков бил заобиколен от зли левскари. Те напрегнато се взирали в угриженото му лице и били готови да изпълнят всяка негова заповед, В един миг Тодор Батков с мощен глас извикал:
 - Кой е готов да унищожи ЦСКА?
 - Аз съм готов, шефе! - пристъпил уверено напред един от злите левскари, нарко-дилър от София-Запад.
 - А как ще унищожиш Чорбата? - обърнал се към него шефа на злите левскари.
 - Ще им кажа, че техния отбор е посмешище. Създаден и управляван от алкохолици, Ще им припомням за Мура, Жиняк и номер 48.
  - Това е смешно и глупаво! - отсякъл гневно Тара.- Така ще ги накараш да погледнат в историята си, а тя ще им открие, че този отбор е най-добрия в България. Че са побеждавали европейски клубни шампиони, Кой ще отиде да затрие Червения отбор? - извикал още по силно началника на злите левскари.
 - Аз съм готов! - извисил се гласът на Гугутката, друг зъл левскар. - Готов съм да им кажа, че техния отбор е голям. Побеждавали са Байерн, Ливърпул, Аякс, Нотингам и други, Там са играли най-добрите български спортисти. От там е минал цвета на нацията, но феновете му и гражданите на България са недостойни за този отбор.
Тодор Батков - агент Тара
 - Това няма да бъде достатъчно! - възразил уверено Тодор Батков. - Те виждат и чуват как Стойчо и Гърнето ги призовават. Те знаят, че ЦСКА е за тях.
 - Изпрати мен, Тара! - бавно пристъпил към Тодор Батков трети зъл левскар, ГА. - Аз съм готов да кажа на хората, че този отбор създаден за тях е велик. ЦСКА е харизматичен отбор и друг такъв в България, няма. Ще им разкрия, че ЦСКА е много повече от един спортен клуб, а е морален стожер в българското общество. Този отбор е създаден да побеждава и дълги години е изпълнявал мисията си успешно.Сегашното му дередже се дължи на 20 годишна война, която се води срещу него с всички средства и по всякакъв начин. Ще им кажа за рекета от страна на държавата с наема за стадиона и базите, за синьото БФС, за престъплението на века "Лиценз гейт"...
 - Но как тези истини ще унищожът ЦСКА? - прекъснал го и запитал нетърпеливо боса на злите левскари.
 - Да, ще им кажа всичко това - потвърдил уверено ГА. - Но ще добавя нещо съвсем малко, че са предадени завинаги от червената политическа класа и трябва да прегърнат ГЕРБ.
 - Ти ще отидеш на унищожиш Чорбата! - радостно скочил Тодор Батков и доволно потупал по рамото своя подчинен...

Защото казано е: В триумфа и в радостта,
в дни на болка и тъга,
винаги сме с вас не сте сами.
Заедно с вас вървим,
заедно ще победим,
нямат край червените мечти.
В червено – бяло бият нашите сърца
само ЦСКА до края на света. 


КРАЙ!

РАЗКАЗЪТ НЕ ЦЕЛИ ДА ОБИДИ НИКОГО, НИТО ДА НАКЪРНИ НЕЧИЙ АВТОРИТЕТ! Всичко е художествена измислица, вдъхновена от "Странният сън".

Няма коментари:

Публикуване на коментар