четвъртък, 23 август 2012 г.

Незабравимо: Череп и кости срещу Череп и кости

Джон Кери и Джордж Буш-младши - Чреп и кости


На президентските избори в САЩ през 2004 излизат двама далечните братовчеди и другари по орден републиканеца Джордж Буш-младши и демократа Джон Кери. И двамата са членове на братството, в което членуват само студенти от университета в Йейл, "Череп и кости". Това тайно общество, което днес се хвали с 3-ма президенти: 27-ият президент Уилям Хауърд Тафт, Джордж Буш и Джордж Буш- младши, е извесно с религиозния си фанатизъм и винаги е свързвано с Илюминати, като част от световната мрежа за налагане на Нов световен ред.

Джордж Буш-младши и Джон Кери - една партия "Череп и кости" за Нов световен ред"Братята" избягват темата за тайната организация, като дявол от тамян, дават интервюта само на поръчкови журналисти и отговарят само на удобни въпроси. Но идва момент в който въпросите им се задават и с очевидно нежелание да говорят на тази тема те признават и илюзиите се разбиват. Лъсна истината, че и двамата са членове на една партия "Череп и кости" и предизборната им програма е една, а целта е знаем за "Нов световен ред". След тези избори стана ясно и за най-големите наивници, че демокрацията в Америка е мираж. Републиканци и демократи е само маска за заблуждаване на обществото, "Американската мечта" е фантазия, а САЩ е "Станата на неограничените възможности" само за избрани! Управлява едно тайно общество, съставено от мрежа от тайни организации, което поставя свои членове на всички важни постове по Света, но тази тема ще е развия друг път. Вижте това видео и как отговарят Буш и Кери на неудобните за тях въпроси.

Джордж Буш-младши

Водещият: И двамата сте били в тайното общество "Череп и кости".

Джордж Буш-младши: Толкова е тайно, че не можем да говорим за това.

Водещият: Какво значи то за Америка? Теоретиците на конспирацията ще полудеят.

Джордж Буш-младши: Сигурен съм в това. Не знам, не съм виждал...

Водещият: Числото 322, а?...

Джордж Буш-младши: Аз...


Джон Кери

Водещият: И двамата сте били членове на "Череп и кости" - тайно общество в Йейл. Какво ни говори това?

Джон Кери: Не много, защото е тайна.

Водещият: Има ли тайно ръкостискане? Има ли таен код? Иска ми се да има нещо тайно, което да мога да разкрия. 322 - тайно число?

Джон Кери: Има всякакви тайни, Тим...

Няма коментари:

Публикуване на коментар