сряда, 22 август 2012 г.

Книга: "Извън тялото" на Михаил Рaдуга (безплатно сваляне)


Извън тялото - Паралелна реалност и алтернатива  на виртуалния свят от Михаил Редуга

"Извън тялото" е книга, която препоръчвам на всеки да прочете. В нея Михаил Рaдуга разяснява в подробности техниките за достигане ОИТ(опитности извън тялото). Техниките са много и са подредени в три основни групи: техники за непряко попадане във фаза, техники за влизане във фаза чрез сън и техники за пряко попадане във фаза. Описаните техники са толкова достъпни няма да ви е необходимо нищо за достигане на ОИТ. Нищо освен желание за астралните преживявания.

"Като гледах редките облаци и вдишвах чистия въздух, се замислих за това, че много хора дори не подозират за своите възможности. Те не вярват в тях или мислят, че това е нещо твърде сложно. Но защо се лишават от възможността да преживеят всичко, което искат, и да отидат навсякъде? Нима зада дойда тук, трябваше да направя нещо изключително трудно? Защо да гледаме за това фантастични филми и после само да мечтаем да преживеем нещо подобно, когато то съществува в реалността?"
Астрални преживявания
Астралните преживявания са известни от древни времена, но никой не ги е възприемал като средство за развлечение, а мнозина просто не вярват в тях.

Михаил Рaдуга е основател на Изследователския център OOBE. Той изследва дисоциативно състояние на ума (фаза), обикновено се нарича като опитности извън тялото (ОИТ), астрални проекции и ясните сънища.

Няма коментари:

Публикуване на коментар