неделя, 12 август 2012 г.

И Стойчо Младенов трябва да напусне ЦСКА

Стойчо Младенов
Заедно с боклукчийте от ЦСКА трябва да си тръгне и Стойчо Младенов. Доверието към екзекутора е изчерпано и трябва да се мисли за нов треньор. Тук ще нахвърля няколко непростими грешки на Стойчо.

Ще започна с това че дойде на армията по никое време, след 16-тия кръг и на мига започна да се оправдава с подготовката на отбора. В България е честа практика треньорите да се оправдават по този начин, но Младенов не отговори насила ли го накараха да дойде в ЦСКА? Пистолет ли бяха насочили към него да подпива договора си? Дойде той и с него непрестанното му мрънкане. След това почна да говори за "директива", с което стана за смях. Днес ЦСКА търпи саркастични коментари за директива заради един треньор който говори неверни неща. Съдията му пречил. Ами то в България на всички съдиите им пречат. От Каварна до Петрич съдията е обект на обиди, но да разгледаме по детайлно "съдийските тесли". Тук няма да се спирам на измисените оправдания, че съдията е виновен за неблагоприятния резултат, а само на няколкото мача в които има извесни основания и на откровените подигравки към ЦСКА от реферите. Първо за спорните отсъждания. Спорно отсъждане си е спорно, може да се даде, но може да се отсъди и за другия отбор и като не се даде за ЦСКА, незначи че има директива. Това е спорен момент в мача. Има такива моменти отвеме на време, но такива моменти има в целия свят и повечето от тях не ревът като треньора на ЦСКА. Стават грешки на съдиите, а може и да няма фал. А откровенните грешки на реферите в ущърб на ЦСКА колко са? А колко пъти е бил толериран ЦСКА? Колко фала не са отсъждани на Тошко Янчев, Нелсън и другите? Нека да ги съпоставим да видим ощетяван ли е армейския отбор или не е ощетяван? Според мен тук ще се види, че грандовете в България не са ощетявани от съдиите, а напротив. Дойдоха евротурнирите и ЦСКА излезе с 13 футболисти срещу Мура. Стойчо има ли някъква вина за това? Има ли вина че Коста Янев беше на терена срещу Мура, за Харисто Янев, за Тошко Янчев или въобще за някой футболист, че играе на терена с екипа на ЦСКА? Виновни са Титан, БФС, директивата, хората които почистват стадиона след мач, но не и Стойчо. Той няма вина за състоянието на отбора.  Той няма вина за нищо? И накрая ще завърша с това което започнах, как играе ЦСКА. Стойчо се оправдаваше с подготовката на чичо Митко, но да видим подготовката която тои направи, как играят днес футболистите?

Нищо не играят! Пълен ташак е играта на отбора.
И кои са виновниците питам аз?
Кой?
Кой е виновен?
Кой?

Може би всеки на негово място щеше да изглежда по-подобен начин при тази обстановка на армията, но с третия си гастрол като треньор на най-големия български отбор, Стойчо Младенов много се компрометира и доверието към него е изчерпано. Без да омаловажавам това което е дал екзекутора на Ливърпул за отбора. Със смяната на собственоста в най-голямата марка на България, трябва да се смени и треньора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар